Klantervaringen afsluiten GoedIdee Nabestaandenverzekering

Sinds korte tijd vragen wij onze klanten hun klantervaringen met ons te delen. Dit kan zijn bij het afsluiten van een hypotheek, risicoverzekering of een andere financieel product en in alle combinaties.

Op deze pagina staan ervaringen gepubliceerd van onze klanten bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst. Alle klantervaringen compleet met hypotheekbeoordelingen en meer, leest u hier.

Klantervaringen van:

Jo Bosten, 4 september 2017 16:34 uur beoordeling: 10

“Ik was op zoek naar een goede overlijdensrisicoverzekering. FACN en dan met name Sietske heeft zich heel veel moeite gedaan om mij hieraan te helpen. Haar communicatie was heel prettig en de gehele klantbenadering zeer professioneel. Uiteindelijk is het naar volle tevredenheid gelukt.”


Henk, 1 augustus 2017 9:58 uur beoordeling: 10

“Gewoon top: snel, duidelijk en flexibel. Zou niet kunnen bedenken wat beter kan.”


Job, 30 juli 2017 21:24 uur beoordeling: 9

“Henry heeft ons perfect geholpen. Assertief, punctueel en meedenkend.”


B. Bessems, 25 juli 2017 17:09 uur beoordeling: 9

“Zeer goed en snel geholpen door Sietske. Ze is erg behulpzaam en correct”


G. Jacobs, 3 juli 2017 13:38 uur beoordeling: 9

“Henry heeft ons uitstekend geholpen bij onze hypotheekaanvraag en overlijdensrisicoverzekering. Hij heeft onze aanvraag tijdens alle stappen nauwkeurig in de gaten gehouden, en hij heeft ons zelfs nog een keer 's avonds opgebeld omdat er iets niet duidelijk was. Aanrader.”


Van V., 21 juni 2017 11:07 uur beoordeling: 9

“FACN heeft mij erg goed en adequaat geholpen met de offertes en afhandeling van diverse verzekeringen en aanvullende vragen op korte termijn geheel naar tevredenheid kunnen beantwoorden, telkens binnen een dag. Een aanrader.”


AJ van Veen, 12 juni 2017 9:08 uur beoordeling: 9

“Vlot, Prettig en Accuraat. Eindelijk een adres waarbij je een AOV kunt afsluiten zonder onnodige en blijvende kosten van een onderhoudsabonnement.”


Peter v Bokhorst, 8 juni 2017 15:24 uur beoordeling: 9

“Wij zijn meer dan super goed geholpen, Facn heeft ons echt aan een hypotheek geholpen wat ons het beste paste. Super bedankt!”


J. Schoemaker, 6 juni 2017 11:14 uur beoordeling: 9

“Wij zijn bij de keuze en de samenstelling van de nieuwe hypotheek voortvarend, helder, deskundig en bijzonder vriendelijk geholpen door mevrouw Meewis. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat w.o. de lage rente en de duur van de lening. Applaus!”


EvN, 19 mei 2017 16:03 uur beoordeling: 9

“Zeer tevreden, snelle reactie, meedenkend en ook telefonisch zijn we goed geholpen. Een aanrader!”


I in’t Veld, 15 mei 2017 14:13 uur beoordeling: 10

“Prettig telefonisch contact en uiterst snelle afhandeling. Prima!”


René Boer, 12 mei 2017 9:06 uur beoordeling: 9

“Mijn 1e ervaring met FACN: snel, professioneel, vakkundig en een prima prijs (ipv provisie). Bij TAF via FACN een overlijdens risicoverzekering aangevraagd. FACN communiceert razendsnel per mail, vakkundig. Razendsnelle medische en technische acceptatie bij TAF. En snel een polis en polisvoorwaarden. FACN kan ik iedereen aanraden!”


PT Middendorp, 10 mei 2017 10:48 uur beoordeling: 10

“Zeer vriendelijk, correct, betrouwbaar en adequaat handelen staat bij Sietske blijkbaar hoog in het vaandel en dat voor een redelijke prijs. Ik kan niet beter wensen en ben dan ook dik tevreden met de wijze waarop mijn aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering door FACN is behandeld.”


A.C. Visser, 9 mei 2017 19:02 uur beoordeling: 9

“Ik ben door het personeel van FACN snel. klantvriendelijk en deskundig geholpen. Telefonisch contact naar aanleiding van de aanvraag verliep prima. Zeer tevreden.”


W Lam, 28 april 2017 09:25 uur beoordeling: 10

“Complexe vragen van onze kant. Prima oplossingen voorgesteld door mevrouw Sietske Meeuwis. Daarnaast ook snel en correct en geeft duidelijk antwoord. Houdt achter de schermen de aanvragen in de gaten. Het afsluiten van een verzekering was o.a. om deze redenen een fluitje van een cent. Bedankt voor uw inspanningen en geduld. Top!”


Jelle Vellema, 10 april 2017 07:14 uur beoordeling: 10

“Sietske van FACN heeft mij uiterst voortvarend en vooral vriendelijk geholpen om mijn hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekverstrekker. Bij het niet te voorkomen telefonisch contact werd er zonder uitzondering binnen een paar tellen opgenomen en afgehandeld en ook het emailverkeer liep net zo gesmeerd. Ik ben dus zeer tevreden over FACN ! “

Tom, 7 april 2017 10:06 uur beoordeling: 9

“Sietske heeft ons voortreffelijk geholpen ondanks een onwillige bank. Het heeft helaas lang geduurd maar ze bleef volhouden met een uitstekend resultaat. SHAPPO !”


Kj, 5 april 2017 10:59 uur beoordeling: 10

“Ik kan niet anders zeggen, dat we idd tevreden zijn over jullie werk en accurate handelen. “to the point” Indien het op onze weg komt, zullen wij jullie zeker een aanrader vinden voor “hypotheek-zoekers”.”


L.S., 4 april 2017 10:24 uur beoordeling: 8

“Prima service, snel antwoord op vragen of berichten!”


Jolanda Jorna, 24 maart 2017 12:12 uur beoordeling: 10

“Er wordt meegedacht om de verzekering zo goed mogelijk aan te laten sluiten op mijn wensen. Zowel fiscaal als wat betreft premie. - Snelle en correcte afhandeling van de mail - Snelle verwerking”


Kees, 22 maart 2017 15:14 uur beoordeling: 9

“Zeer content met de snelle en efficiente werkwijze!”


Kamiel van Langen, 20 maart 2017 9:46 uur beoordeling: 9

“Snel alles geregeld en altijd goed bereikbaar om vragen te beantwoorden en te helpen.”


Joannes Collette, 10 maart 2017 9:05 uur beoordeling: 8

“FACN heeft voor mij bemiddeld voor het afsluiten van een hypotheek. Mijn ervaringen: Deskundig, snelle communicatie, effectief en een goede afhandeling voor een zeer aantrekkelijke prijs.”


Gutz, 7 maart 2017 12:41 uur beoordeling: 7

“Op zichzelf wel goed te doen dat zelfstandig de hypotheek oversluiten. Wel veel opzoekwerk van off. documenten en bewijsstukken, maar dat moet je toch doen, ook wanneer je een persoonlijke hyp.bemiddelaar gebruikt. FACN geeft je goed aan wat je moet ophoesten en wanneer je dat doet komt het wel in orde allemaal.”


R.J. van V., 24 februari 2017 9:03 uur beoordeling: 9

“Snel,heldere communicatie en terugkoppeling. Duidelijkheid betreffende verwachtingen.”


Jan Kramer, 20 februari 2017 20:42 uur beoordeling: 9

“Sietske Meeuwis heeft ons uitstekend begeleid in het verkrijgen van de gewenste hypotheek. Dit deed zij accuraat en met meer dan gemiddelde kennis van zaken. Wij zullen in de toekomst zeker een beroep op haar doen voor haar bemiddeling voor de aankoop van onroerend goed door onze kinderen”


Gruppen, 8 februari 2017 13:26 uur beoordeling: 9

“Tevreden met tel. contact en administratieve afhandeling.”


Jorg, 7 februari 2017 12:27 uur beoordeling: 8

“Een snelle afhandeling van de aanvraag tegen een goede prijs. Met nog een controle op de afgegeven polis”


Anoniem, 7 februari 2017 10:09 uur beoordeling: 10

“FACN biedt zeer persoonlijke en snelle service. Emails worden bijna direct beantwoord. Sietske denkt nog ouderwets met de klant mee.”


Monique, 2 februari 2017 7:74 uur beoordeling: 8

“Vakkundig en goed geholpen. Vriendelijke medewerker en snelle afhandeling.”


Niek, 27 januari 2017 9:03 uur beoordeling: 9

“Snelle en correcte afhandeling van onze aanvraag voor een levensverzekering. Telefonisch gestelde vragen volledig en professioneel beantwoord. Een prettig en nuttig gesprek.”


Joeri, 18 januari 2017 11:23 uur beoordeling: 10

“Fijn geholpen en vooral heel accuraat”


Berry, 16 januari 2017 11:14 uur beoordeling: 9

“Laag drempelig, zeer duidelijk, snelle communicatie. Plezierige en geduldige mensen die de tijd voor je nemen! Absolute aanrader.”


Joost Jager, 10 januari 2017 9:48 uur beoordeling: 9

“Prima geholpen met execution-only hypotheek. Snel rentes gescand, direct een aanvraag gedaan om een rente-aanbod te verkrijgen en daarna uitstekend begeleid in het aanleveren van alle stukken. Vragen werden duidelijk en snel beantwoord per email en/of telefoon. Acht dagen na het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst was de hypotheek definitief akkoord.”


Anoniem, 29 december 2016 15:03 uur beoordeling: 8

“Accuraat, snel en plezierig!”


Anoniem, 28 december 2016 16:24 uur beoordeling: 9

“FACN en binnen het bedrijf Sietske Meeuwis, zijn wij bijzonder goed geholpen bij het omzetten van onze flex hypotheek naar 20 jaar vast. Onze kennis werd getest en daarna werden ev. vragen snel en duidelijk beantwoord. Binnen een paar weken was alles al achter de rug.”


Judith, 27 december 2016 17:28 uur beoordeling: 9

“Zeer goed geholpen in een dossier waar toch druk op stond. Alle vragen werden beantwoord, wijzigingen doorgevoerd en geen moeilijkheden. Top service. Meer service dan je hoeft te verwachten als je kiest execution only hypotheek.”


Theo van O., 23 december 2016 11:53 uur beoordeling: 9

“FACN heeft ons goed geholpen bij het aanvragen van een offerte voor het oversluiten van een hypotheek. Telkens als dit nodig werd werd alert en met kennis van zaken gereageerd. Voor mensen die al weten welk type hypotheek zij willen afsluiten absoluut een aanrader om met FACN in zee te gaan.”


Henk en Thea van den Top, 23 december 2016 9:58 uur beoordeling: 9

“Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van FACN en de medewerking, die wij van Henry en Sietske hebben gekregen tijdens het oversluiten van onze hypotheek. Het was een behoorlijke klus, maar alles werd netjes en vakkundig afgehandeld. Dit was onze 2e ervaring met FACN en bij een volgende keer zullen we zeker weer van hen gebruik maken. Een absolute aanrader!”


Betty, 19 december 2016 12:16 uur beoordeling: 9

“Goede en snelle afhandeling, ook bij het aanvragen van hypotheken voor zelfstandigen.”


Henk Baptist, 16 december 2016 10:28 uur beoordeling: 10

“Ik wist precies wat voor hypotheek ik wilde en had daarom geen behoefte aan dure adviseurs. Al vanaf het eerste en enige telefonisch contact: “Ik wil een execution only”, verliep de verwerking optimaal per mail. Scherpe rente en zeer vlotte afwerking.. Als ik ’s avonds mailde en de volgende morgen antwoord verwachtte, kwam dat soms al dezelfde avond. Soms kreeg ik het idee dat Sietske altijd werkt. FACN, bravo.”


J. vd. B., 7 december 2016 15:46 uur beoordeling: 9

“Mijn ervaring met FACN is zeer positief. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Zowel op deskundig gebied als op het gebied van klantgerichtheid zijn wij uitstekend geholpen (snel, adequaat, vriendelijk en geduldig).”


Frans, 7 december 2016 11:14 uur beoordeling: 10

“Uitstekende, snelle en correcte afhandeling bij het afsluiten van een OVR. Compliment voor Sietske!”


Stef van der Laan, 6 december 2016 14:03 uur beoordeling: 9

“Hele goede ervaring!”


Emiel, 29 november 2016 11:15 uur beoordeling: 9

“Execution only ging goed en snel”


Beek, 1 augustus 2016 13:16 uur beoordeling: 9

“voor de 2e keer een verzekeringsproduct via FACN afgesloten. Niets dan lof voor de accurate afhandeling! de medewerkers hebben verstand van zaken en zijn proactief om alles op tijd te regelen.”


Fred Richter, 18 juli 2016 09:26 uur beoordeling: 9

“Slechts een risico verzekering nodig en de hele transactie is prima verlopen. Niet alleen schriftelijk maar ook telefonisch prima geholpen, dank daarvoor.”


H. Muller, 12 juli 2016 13.13 uur beoordeling: 8

“Goed, fijn dat dit op een relatief simpele manier te regelen is. Ben erg tevreden met de ondersteuning die is geboden. Tip is om de omschrijving van de benodigde documenten duidelijker neer te zetten. Maar overal blij met de keuze die ik heb gemaakt.”


S.V., 23 juni 2016 12:27 uur beoordeling: 9

“Ik ben zeer tevreden en goed geholpen door Sietske van FACN”


Peter, 15 juni 2016 19:21 uur beoordeling: 10

“Onze situatie was niet standaard. Als er rimpelingen waren dan was dit niet veroorzaakt door Sietske echter door de banken. Uitstekende kennis van zaken en doortastend optreden van Sietske. Complimenten! Zeer tevreden !”


Erik Bakker, 8 juni 2016 8:59 uur beoordeling: 10

“Zeer snel en vakkundig geholpen, het hele proces was vlekkeloos. Vragen en extra documenten tussendoor werden ook buiten normale kantooruren snel opgepakt.”

Jan van Toor, 7 juni 2016 15:02 uur beoordeling: 10

“Eerste kennismaking met FACN was direct zeer positief te noemen, een vriendelijke bejegening door de dame in kwestie (Sietske) en een zeer snelle respons op de door mij aan haar gestelde vragen, ik kan FACN van harte aanbevelen, niet in de laatste plaats vanwege de door hun getoonde professionele aanpak in deze, vriendelijke groeten Jan van Toor”


Hinke van L., 2 juni 2016 23:17 uur beoordeling: 9

“Prima begeleid en vinger aan de pols gehouden om tot een goede afronding te komen.”


Karin, 1 juni 2016 18:08 uur beoordeling: 10

“Sietske heeft ons zeer goed geholpen de afgelopen periode. Al onze vragen werden direct per mail of telefonisch beantwoord. Wij zijn zeer tevreden en als we in de toekomst nog eens advies nodig hebben, weten we jullie te vinden.”


WFJ., 30 mei 2016 7:55 uur beoordeling: 9

“Prima en prettig contact. Snel geregeld!”


Steverink, 14 mei 2016 19:15 uur beoordeling: 10

“Prettig contact, dienstverlenend. Geen push gevoel. Komen zeker terug.”


Ronald, 10 mei 2016 12;34 uur beoordeling: 9

“Goede advisering door Sietske Meewis En heel snelle actie op aanvullende vragen van mij. Daarom een dikke pluim en een aanbeveling waard. Ik heb het gevoel dat de afsluitkosten nu al terug verdiend zijn.”


Bart Doornbusch, 4 mei 2016 10:27 uur beoordeling: 10

“Mijn ervaring met FACN en mevrouw Meewis persoonlijk is zeer goed. Bij het sluiten van zowel de AOV vorig jaar als de risicoverzekering onlangs. Prima advies, uitstekende ondersteuning. En altijd zeer vriendelijk. Complimenten!”


Frank V., 2 mei 2016 9:59 uur beoordeling: 9

“De contacten verliepen uitstekend: goede en snelle reactie op mails, duidelijk in hetgeen verlangd werd door de hypotheekverstrekker en prettige, laagdrempelige informatie verkregen.”


Paula, 30 april 2016 8:04 uur beoordeling: 9

“Ik heb het telefonisch en mail contact als heel prettig ervaren”

Michel, 26 april 2016 16:09 uur beoordeling: 8

“Alles is prima en snel geregeld. Bij vragen krijg je heel snel antwoord wat dus heel prettig werkt.”


Gert Jan Angenent, 20 april 2016 18:31 uur beoordeling: 10

“Er wordt zeer snel gereageerd op vragen. Er wordt goed meegedacht vanuit de klant. Geen overbodige fratsen en informatie. Zakelijk en to the point.”


Hendrik Sijtsma, 13 april 2016 13:05 uur beoordeling: 9

“Zeer snelle service en correcte afhandeling!”


Seferoglu, 4 april 2014 16:14 uur beoordeling: 10

“Super bedrijf Alles Binnen 1 werkdag geregeld, juiste uitleg erbij gekregen”


Reinier G., 30 maart 2016 13:55 uur beoordeling: 10

“Snel, attent en deskundig geholpen door Sietske, complimenten!”


Elly van G., 29 maart 2016 6:36 uur beoordeling: 10

“Dat ging reuze goed, snel contact, na een telefoontje direct informatie. Een belletje of mail over de stand van zaken wat betreft de aanvraag. Het was zelfs een persoonlijk contact, alhoewel het via telefoon en mail ging. Zo zouden alle kantoren moeten werken. Heel erg bedankt !”


Kathelijn Geerts, 21 maart 2016 10:32 uur beoordeling: 9

“Klantervaring: Heel prettig om een contact te hebben gevonden (Sietske Meeuwis) waarmee ik op zeer korte termijn mijn AOV heb kunnen afsluiten. Bijzonder klantvriendelijk, duidelijke informatie, snel en accuraat, helpt enorm in de drukke fase van het starten van een eigen bedrijf.”


Jan Hurx, 7 maart 2016 11:59 uur beoordeling: 8

“duidelijk, snelle reactie op vragen en snelle afwerking.”


Anoniem, 6 maart 2016 10:31 uur beoordeling: 9

“Goed en grondig. Veel geduld. Af en toe onduidelijkheid over kleine zaken. Goed opgelost. Een aanrader.”


Marco Muijsert, 23 februari 2016 9:21 uur beoordeling: 8

“Ben zeer tevreden over de dienstverlening van FACN en de support die Sietske heeft gegeven tijdens het afsluiten van onze hypotheek op execution only basis. Zou FACN aanbevelen voor het afsluiten van hypotheken op execution only basis.”


Sandra, 16 februari 2016 16:52 uur beoordeling: 9

“Zeer tevreden over de zeer goede werkwijze en zeer goede snelle service van FACN (Sietske Meewis) bij het oversluiten van onze hypotheek. Een tien dus eigenlijk. Tip: deze klantenservice op peil houden!”


H.A. W., 11 februari 2016 13:38 uur beoordeling: 9

“Goed geholpen door Sietske Meewis bij afsluiten OVR zonder advies. Snelle reacties, op gevraagde informatie. Ik zal FACN zeker bij anderen aanbevelen.”


Michel Peters, 11 februari 2016 12:53 uur beoordeling: 10

“ben heel blij me tdeze mensen,ondanks de drukke vakantieperiode vorig jaar ben ik geweldig geholpen.”


Herman Strubel, 5 februari 2016 7:32 uur beoordeling: 10

“Bij het uitzoeken en afsluiten van een OVR zeer goede ervaringen gehad met de afhandeling en ondersteuning door FACN. Prima organisatie en zeer snelle afhandeling.”


Maud, 3 februari 2016 14:02 uur beoordeling: 8

“Dank voor de prettige en snelle hulp bij het afsluiten van een AOV. Ik zag door de bomen het bos niet meer en Sietske heeft er voor gezorgd dat de verzekering gericht en vlot is afgesloten.”


M. van Maagdenberg, 30 januari 2016 11:01 uur beoordeling: 10

“Goede ervaring met FACN. Snelle response en duidelijke uitleg van de procedure.”


Perry, 27 januari 2016 7:58 uur beoordeling: 10

“Voor de 2e keer een overlijdensrisicopolis ( op execution only basis ) afgesloten via FACN.( Sietske Meewis) Zeer tevreden over de snelheid, plezierige contacten en heldere communicatie. Werkelijk geen enkel verbeterpunt te bedenken.”


Van Woudenberg, 22 januari 2016 11:38 uur beoordeling: 10

“dit is perfecte financiele dienstverlening, geen verrassingen en stipt volgens afspraken”


N. van L., 13 januari 2016 15:03 uur beoordeling: 10

“Een uitstekend en concurrerend aanbod in combinatie met een snelle, adequate, kundige en plezierige begeleiding.”


Anja, 13 januari 2016 11:58 uur beoordeling: 10

“Van begin tot eind prima goede begeleiding gehad, vragen werden snel beantwoord en er werd goed meegedacht door Sietske! Wat \'n verademing om op deze manier als klant te worden geholpen.”


Tom Fransen, 7 januari 2016 17:21 uur beoordeling: 10

“De afgelopen maanden ontzettend veel medewerking ontvangen van Sietske met de keuze voor een overlijdensrisicoverzekering. Zij heeft zich constant ingezet om met een maatschappij tot overeenstemming te komen wat af en toe erg moeilijk was. Daarbij werd niet naar werktijden gekeken maar altijd beschikbaar!”


Joep, 29 december 2015 14:29 uur beoordeling: 10

"Geweldige service gehad van Sietske Meewis! Snelle reacties, goede informatie en duidelijkheid. Helemaal top, bedankt voor alles!"


Sander, 22 december 2015 16:12 uur beoordeling: 9

“Goede en snelle service.”


Hella J., 22 december 2015 9:27 uur beoordeling: 10

“Mijn ervaring met (Sietske van) FACN is ZEER positief. Ik heb het idee dat ze dag en nacht werkt om alles zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Eerder ook anderen van FACN aan de telefoon gehad en hun waren ook kundig in hun antwoorden en ik voelde mij echt serieus genomen. Enkele maanden hiervoor heb ik hetzelfde proces doorlopen met een ander bemiddelings- en advies bureau doorlopen, heb daar ruim 3 keer zoveel voor betaald en heb daar 10 keer minder service voor gehad! Ik voelde mij daar echt een nummer ondanks hun prachtig mooi ingerichte gebouw, snelle mannetjes in pak en mooie dames achter de balie. Bij die andere hypotheekbemiddelaar heb ik betaald voor IMAGE en bij FACN heb ik echt betaald voor goede, snelle en kundige SERVICE!!! Ik ben enorm blij met deze keuze.”


Davor, 14 december 2015 14:12 uur beoordeling: 10

“Ik ben geholpen voor het afsluiten van een AOV zonder provisie. Het was een snelle afhandeling. PROFESIONEEL- CORRECT-BEHULPZAAM . Zeer positieve ervaring. Aanrader!”


Jan, 11 december 2015 16:29 uur beoordeling: 10

“Uitstekende ervaring met hypotheekoversluiting via FACN. Betrokken, persoonlijk en professioneel.”


Beekers, 11 december 2015 14:57 uur beoordeling: 10

“Heel tevreden over Sietske. Snel en vakkundig gewerkt. Goed gedaan.”


M. de Mooij, 10 november 2015 11:20 uur beoordeling: 10

“Heel goed geholpen door Sietske Meewis. Alle vragen en mails werden ontzettend snel beantwoord en ze denkt heel erg goed met je mee!! Alles netjes en op tijd geregeld en in orde!!”


Raymon, 27 oktober 2015 17:05 uur beoordeling: 10

“Snelle service, laagste afsluitkosten, wat wil je nog meer?”


Bas, 17 oktober 2015 14: 23 uur beoordeling: 9

“Ik kan mij aansluiten bij overige recensies: niets dan lof voor Sietske !


R. Dijkstra, 15 september 2015 08:54 uur beoordeling: 10

“Uitstekende service en geen moeite teveel. Een door omstandigheden redelijk ingewikkelde verzekering perfect geadviseerd en afgesloten. wat ons betreft een 10 voor kennis service en kwaliteit. Werkelijk TOP.”


Anton & Marjke, 10 augustus 2015 11:59 uur beoordeling: 10

“Zij hebben het gefikst om in onze ingewikkelde situatie een sluitend hypotheekadvies te geven. Ondanks aangepaste regelgeving en een zeer kort tijdsbestek “hebben wij een hypotheek kunnen krijgen. Hier zijn we erg blij mee. Hartelijk dank voor jullie onvermoeibare inzet! Een absolute aanrader!”

Rob, 2 september 2015 11:56 uur beoordeling: 9

“Ik ben erg positief over de ervaringen met FACN. Heldere informatie, to-the-point en contact steeds plezierig en adequaat. Zeer professioneel!”

G. van A., 30 augustus 8:43 uur beoordeling: 9

“Mijn ervaring met FACN is positief. Een goede en prettige begeleiding van het proces van de aanvraag van mijn AOV verzekering. Ook voor de vakantie van uw medewerker (Sietske) nog snel stukken kunnen aanleveren waarmee de aanvraag afgerond kon worden en niet bleef liggen. Prettig om te weten en goede ervaring voor een eventuele volgende af te sluiten verzekering. Bedankt!”

Deniz, 30 augustus 7:57 uur beoordeling: 9

“Bij het afsluiten van een hypotheek ben ik heel goed geholpen door Sietske en Henry. Ik kreeg altijd erg snel een antwoord op mijn mailtjes, ook buiten kantooruren! De aanvraag was binnen no-time geregeld dankzij het snelle handelen van Sietske. Nogmaals bedankt!”

D.P., 4 augustus 2015 11:31 uur beoordeling: 8

“Zeer prettige en snelle service. Binnen een paar weken het gehele traject doorlopen. Prettig geholpen door mevrouw Meewis.”

Ina Pasveer, 20 juli 2015 10:45 uur beoordeling: 10

“Wij hebben FACN, in ons geval Mw. Meewis bij onze hypotheekaanvraag, als uitermate adequaat en betrouwbaar ervaren. De reacties en (vervolg)acties op onze vragen, gestuurde stukken en ontwikkelingen verliepen in een opvallend hoog tempo. Dat gaf ons het gevoel van SAMENwerken. Dit alles vanuit grote deskundigheid en zorgvuldigheid. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij verrassend goed. Vanuit ons dus niets dan lof!”


Paul Albers, 20 juli 2015 7:34 uur beoordeling: 10

“Beste Sietske en Remco, bedankt voor de uitstekende service en snelle afhandeling van de ORV, tegen het laagste tarief in verzekeringsland. Jullie hebben ons prima geholpen bij de keuze voor een passende verzekering. Wij moeten nog een aantal financiële zaken regelen dus wij komen zeker bij jullie terug. Verder zoeken op het Internet is verloren tijd. Tot de volgende keer. Groet, Paul”


Marjan, 18 juli 2015 8:28 uur beoordeling: 10

“Het contact met Sietske Meewis tav onze af te sluiten hypotheek was een verademing (na een reeks voorgaande adviseurs/tussenpersonen)! Aan de telefoon merkte ik al dat ze erg goed en op een frisse manier uitlegt hoe het allemaal werkt. Op emails reageert zij ontzettend snel en geeft daarin duidelijke antwoorden op de vragen. Binnen 1 middag had zij voor ons de hypotheekofferte al aangevraagd! Als klant weet je hierdoor gewoon dat je opdracht in goede handen is!”


Ton R., 16 juli 2015 10:49 uur beoordeling: 9

“Ik heb via execution only gebruik gemaakt van FACN. Dit ging zeer soepel en mevrouw Meewis heeft er voor gezorgd dat het proces zeer snel is verlopen. Een aanrader!”


J van Erp, 14 juli 2015 17:47 uur beoordeling: 9

“Vanaf het eerste moment erg te spreken over de samenwerking. Snelle afhandeling van vragen en benodigde gegevens. Erg blij dat we voor FACN gekozen hebben. En de contacten met Sietske zowel telefonische als per mail heb ik als prettig ervaren. Prima werk geleverd.”


G. van Cauter, 5 juli 2015 14:10 uur beoordeling: 10

“Ik heb voor mijn ORV-verzekeringen meerdere malen contact gehad, per mail en telefoon. Alle keren uiterst correct én deskundig geholpen door mevrouw Meewis. Haar begeleiding was gedurende het hele traject zeer snel en nauwkeurig. En dat voor een tarief dat volgens mij tot de laagste in de tussenpersonen-markt behoort. Kortom: dit bedrijf is als tussenpersoon een aanrader.”


Ruud Cohen, 2 juli 2015 17:07 uur beoordeling: 10

“Afgaande op de eerdere klantenreacties was het inschakelen van FACN een zeer goede keus. Vriendelijke, zeer snelle en kundige afhandeling. Beslist een aanbeveling waard ! Hou dit service niveau vast. Succes. en hartelijk dank.”


Henri Kok 29 juni 2015 12:44 uur beoordeling: 9

“Hypotheek offerte aangevraagd bij FCAN, had er gelijk een goed gevoel bij qua advies en duidelijkheid. Vandaar ook niet verder wezen \'shoppen\' maar de offerte uit laten werken, met als resultaat een scherpe hypotheekrente/looptijd. Dus mijn ervaring met FCAN is bijzonder goed te noemen! bedankt Henry en Sietse!”


Monique, 22 juni 2015 21:54 uur beoordeling: 8

“FACN, in de persoon van Sietske Meewis, heeft ons prima geholpen, van goede en juiste informatie voorzien, snel en tijdig gereageerd en tot volle tevredenheid afgehandeld!”


Janine S., 11 mei 2015 15:19 uur beoordeling: 10

“Sietske heeft ons onlangs uitstekend geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. FACN hanteert hele redelijke afsluitkosten voor deze verzekering. Sietske heeft echter heel veel werk verricht om het allemaal op tijd in orde te krijgen. Keer op keer reageerde ze snel en adequaat op vragen en verzoeken en niets was te veel moeite. Het is jammer dat we niet eerder met Sietske en FACN in contact waren gekomen voor andere financiële zaken. Een aanrader voor iedereen die financieel advies nodig heeft. Ik geef niet vaak een 10, maar dit keer is het zeker verdiend”


M. van der zalm, 5 mei 2015 18:54 uur beoordeling: 9

“Snelle reactie, ook op gestelde vragen en correcte afwerking!”


Haiko Spaenij, 17 april 2015 07:41 uur beoordeling: 9

“Zeer goede en snelle contacten zowel telefonisch als per mail. Klantvriendelijk, behulpzaam en efficiënt.”


J. Menheere, 10 april 2015 17:44 uur beoordeling: 9

“Ik ben zeer prettig geholpen. Kundig en snel advies ook op specifieke wensen kreeg ik snel reactie. Een aanrader voor iedereen !!”


Berends, 12 april 2015 12:41 uur beoordeling: 9

“Vanaf moment 1 erg te spreken over de samenwerking. Snelle en adequate afhandeling van vragen en benodigde gegevens. Snel schakelen en goed bereikbaar. Erg blij dat we voor FACN gekozen hebben.”


Hans M., 1 april 2015 21:18 uur beoordeling: 10

“Snelle afhandeling van aanvraag orv en ook een prima premie. Alle lof!”


IJsselstein, 27 maart 2015 21:07 uur beoordeling: 9

“Binnen een dag altijd correct en prettig antwoord op al mijn vragen. Prima service. Ook voordat ik klant was gaven ze me gelijk goede informatie. Hele goede ervaring!”


W. Blauw, 21 maart 2015 11:09 uur beoordeling: 9

“Goed begeleid en, altijd belangrijk, goedkoper dan Independer.”


J. de Bie, 11 maart 2015 13:43 uur beoordeling: 7

“Prima op zich. Liep in het begin wat stroef, maar is in het vervolg uitstekend opgepakt.”


Christel, 5 maart 12:34 uur beoordeling: 9

“Vriendelijke en snelle service. Zijn geduldig met het beantwoorden van vragen en nemen de tijd voor je. Sietske Meewis was mijn contactpersoon en heb haar ervaren als vriendelijk, geduldig en accuraat. Kan FACN zeker aanraden”


Hendrik Jan, 28 februari 2015 16:44 uur beoordeling: 10

“Prima bemiddeling! Niets is te veel, wordt geduldig antwoord gegeven op vragen, staan gelijk klaar.”


W. Oosterhof, 11 februari 2015 19:45 uur beoordeling: 9

“Heel vriendelijk en correct. Goed advies en meedenken. Elke vraag werd door mevr. Meeuwis snel beantwoord. Ook het telefonisch contact was heel plezierig. Ook het resultaat was naar volle tevredenheid.”


R.T., 4 februari 2015 21:21 uur Beoordeling: 9

“Goede en snelle afhandeling van overlijdensrisico verzekeringsaanvragen en adequate snelle beantwoording van vragen via mail en telefonisch. Flexibel in aanpassen offertes. Daarbij een concurrerende prijs zeker ook omdat wij twee verzekeringen hebben afgesloten.”


Jacqueline, 3 februari 2015 16:17 uur beoordeling: 10

“Heel veel woorden heb ik niet nodig. Kundig en zeer klantvriendelijk!”


B. de Bruijn, 30 januari 2015 10:35 uur beoordeling: 9

“Via google heb ik FACN gevonden vanwege het feit dat ik een overlijdensrisico verzekering wilde afsluiten. Ik maakte kennis met Sietske ,een vriendelijke medewerkster die goed mee denkt en voor een vlotte afhandeling heeft gezorgd. FACN heeft zeker mijn voorkeur voor het afsluiten van eventuele toekomstige produkten.”


Van Duin, 29 januari 2015 13.21 uur beoordeling: 9

“De bemiddeling door mev. Meeuwis verliep zeer snel en accuraat. Ook de vragen die ik daarna telefonisch stelde werden duidelijk en goed beantwoord. Na acceptatie van mijn product werden de formulieren snel doorgestuurd. Kortom, een prima tussenpersoon die goed en snel werkt.”


J. Droog, 8 januari 2015 17:25 uur beoordeling: 9

“onze ervaring is dat FACN, correct en zeer snel reageert via mail en telefoon. Ook is het thuis laten onderzoeken door een keuringsarts, een aanrader voor iedereen.”


Arie Gerritse, 8 januari 13:45 uur beoordeling: 10

“Mevrouw Meewis behandelde mijn aanvraag voor een ORV snel en adequaat. Uiteindelijk zou behandeling bij Generali nog een week duren, maar was er al binnen 1 dag! Heel fijn, want wachten op acceptatie was wegens leeftijd en een (wellicht) medisch probleem een stressvolle aangelegenheid. Ook niet onbelangrijk: uiterst vriendelijk contact en voor een gunstige prijs in vergelijking met andere intermediairs!”


J. Driessen, 8 januari 08:38 uur beoordeling: 9

“Ik heb ervaring opgedaan met de aanvraag van een execution only overlijdensrisicoverzekering. De aanvraag van de vergelijkende premies heb ik zeer snel ontvangen en heb mijn keuze snel kunnen maken. Op aanvullende vragen heb ik direct antwoord gekregen Ik ben geholpen door Sietske Meewis, een zeer professionele vakvrouw. De aanvraag en acceptatie van de verzekering is zeer snel geregeld.”


Margreet, 29 december 2014 12:36 uur beoordeling: 9

“Ik ben zeer prettig geholpen en met veel inzet bij de aanvraag van de hypotheek. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Dit kan ik iedereen aanraden.”


BVL, 17 december 2014 08:31 uur beoordeling: 9

“Zeer duidelijk en helder advies. Goede, duidelijke en zeer tijdige reacties op vragen en mail. Dank!”


JP, 7 december 2014 12:10 uur beoordeling: 4

“Teleurstellend slecht zowel de kwaliteit als de service. Verder werd ik telefonisch niet serieus genomen. met mijn klacht en zelfs bedreigd. Goedkoop qua prijs en de rest.”


Eric, 3 december 2014 10:16 uur beoordeling: 8

“Bereikbaarheid en betrouwbaarheid goed, snelheid van communicatie uitstekend. En de prijs tov andere execution-only aanbieders is ok.”


Boonstra, 26 november 2014 19:59 uur beoordeling: 10

“Het afsluiten van een eenvoudige polis was via de vergelijkingssite van Independer bij de goedkoopste verzekeraar Generali bijna onmogelijk. Na 10 dagen was er nog geen reactie wat veel stress opleverde ivm een deadline voor een hypotheek. Ten einde raad op zoek naar een alternatief bij FACN terecht gekomen. Sietske Meewis wist binnen 1 dag een polis van notabene Generali incl. geaccepteerde gezondheidsverklaringen te realiseren!!! Een topprestatie waaruit blijkt dat FACN zeer goede relaties heeft met verzekeraars.”


Claudia, 19 november 2014 18:47 uur beoordeling: 9

“Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Sietske de afwikkeling van het oversluiten van onze hypotheek heeft verzorgd. Sietske is ter zake kundig en heeft ons hiermee van het juiste advies voorzien. Ze denkt graag met de klant mee als het net even anders moet. Een volgende keer kiezen wij weer voor FACN. “


Martijn, 11 november 2014 13:16 uur beoordeling: 8

“Dienstverlening is eenvoudig. In die geval een ORV waarvan je je afvraagd: waarom mag ik niet direct afsluiten? “


Esther B, 28 oktober 2014 00:14 uur beoordeling: 8

“De aanvraag van mijn verzekering is prettig verlopen. Hoewel ik vermoed dat zij mevrouw S. Meewis druk bezet is, nam zij toch de tijd en getroostte zich meer moeite toen dit nodig bleek. Na het invullen van een gezondheidsverklaring voor de aanvraag van een overlijdensrisicoverzekering, twijfelde ik of deze verzekeraar wel de beste keus was voor mij, i.v.m. een aantal gezondheidsproblemen. Mevrouw Meewis luisterde aandachtig en kon mij inderdaad een verzekeraar aanraden die coulanter omgaat met de medische gegevens. Zij geeft advies op maat en heeft alles zeer vlot en correct afgehandeld, waarvoor mijn hartelijke dank! “


Bouwhuis, 21 oktober 2014 08:17 uur beoordeling: 8

“Ik ben prettig geholpen door mevrouw Meewis van FACN. Ik kan het een ieder aanraden. Korte lijnen, snelle adequate opvolging. “


Janssen, 13 oktober 2014 21:23 uur beoordeling: 7

“snelle service, afhandeling en acceptatie van 1 ORV polis en 2 alimentatie verzekeringen. er zaten wel meerdere kleine spelfouten in onze namen (voorletters en tussenvoegsel) bij de offerte.”


Ada Bosch, 6 oktober 2014 12:52 uur beoordeling: 10

“Bijzonder prettig, accuraat en consequent. Ik zou haast zeggen, is dat in deze tijd nog mogelijk. Zeer zeker een aanrader. Het zal de GROTE BANKEN leren, dat het ook anders kan en moet. “


R.P. van E., 25 september 2014 05:17 uur beoordeling: 8

“Snel en adequaat geholpen, altijd binnen een werkdag een reactie per e-mail. In vakantieperiode was FACN per telefoon wat lastiger bereikbaar.”


Krol, 18 september 2014 20:29 uur beoordeling: 8

“Duidelijke uitleg. Begrijpelijk product. Het duurde wel lang voordat de hypotheek rond was door veel aanvullende vragen vanuit de hypotheekverstrekker. De medewerker van FACN reageerde snel op mijn berichten.”


Stefan, 18 september 2014 08:48 uur beoordeling: 10

“Totaal geen spijt dat ik heb gekozen voor FACN. Zeer kundige en snelle service en daarnaast ook goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail.”


Floris Smits, 8 september 2014 09:53 uur beoordeling: 8

“Snelle actie en heldere uitleg”


Van Lagen, 1 september 2014 09:26 uur beoordeling: 8

“Er is een goede service. Alles kan ik een korte tijd geregeld worden. De medewerkers van FACN staan goed en snel voor je klaar! Een aanrader voor iedereen die een hypotheek o.i.d.nodig heeft!”


Peter Schimmel, 28 augustus 2014 12:03 uur beoordeling: 10

“Wij zijn zeer tevreden over het advies en ondersteuning bij het aanvragen van onze hypotheek. Zeer deskundig, begrijpende taal en prettig contact. “


Brinkhorst, 26 augustus 2014 15:14 uur beoordeling: 9

“Met alle informatie die je kunt vinden via internet zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wij zijn met het volste vertrouwen op het advies van hun ingegaan en het is goed en prettig verlopen. Als u een bedrijf zoekt waar je een eerlijk, goed en snelle service krijgt raden wij FACN zeker aan.”


Joyce, 21 augustus 2014 13:45 uur beoordeling: 9

“Medewerkster neemt de tijd om verschillende opties door te nemen, geeft ook eerlijk aan als ze iets niet weet. Afhandeling snel, zoals je dit mag verwachten, maar helaas nog te weinig tegenkomt. Klantbelang staat voorop!”

Versteeg verhoeks, 19 augustus 2014 12:36 uur beoordeling: 10

“We hebben goede ervaringen bij deze hypotheekadviseur,Hij heeft ons netjes geholpen en goed advies gegeven, Als we weer een hypotheekadviseur nodig hebben zouden we zo weer voor u kiezen. Bedankt voor alles.”

R. Kloek, 23 juli 2014 15:37 uur beoordeling: 9

“Uitermate tevreden over discretie en snelle afwikkeling. In feite geen puntje van kritiek of het zou moeten zijn dat de geruisloosheid een maat is voor betrokkenheid, maar dat is zoeken naar iets dat er niet is! 10-1=9; 1 is het reservegetal, haha”


LMD Lamberigts, 22 juli 2012 22:52 uur beoordeling: 9

“Uitstekende ervaring. Zowel een dame als een heer gesproken en contact gehad via de mail. Erg behulpzaam, snel en goed geïnformeerd. Ik kan u de diensten van FACN zeker aanraden. “


Harold, 22 juli 2014 07:55 uur beoordeling: 9

“FACN heeft me uitstekend geholpen: duidelijk, snel en vertrouwd. Als je weet wat je wilt, dan is werken met FACN aan te raden.”


Nicole, 7 juli 2014 10:51 uur beoordeling: 9

“Zeer tevreden over het afsluiten van een polis. Snelle correcte afhandeling.”


Gert, 16 juni 2014 10:14 uur beoordeling: 10

“Dit was de 3de keer dat FACN mij heeft geholpen met het regelen van een polis. Helderdere en duidelijke vergelijkingen. Prima prijs verhouding voor de dienstverlening . En adequaat reageren (zelf op zaterdag!!).”


Betsy R, 10 juni 2014 10:02 uur beoordeling: 9

“snelle en duidelijke service”


Merijn H, 2 juni 2014 12:27 uur beoordeling: 9

“Ik heb een execution only hypotheek afgesloten via FACN, dit was een hele prettige ervaring. Remco Grijm heeft mij uitstekend geholpen, ook toen ik wat vergeten was in te vullen , allemaal geen probleem. Je krijgt ook \'s avonds vrijwel meteen antwoord op email, wat ik erg prettig vond. Erg fijn, uitstekende service, Remco bedankt!! :)”


H.H. van Veldhuizen, 21 mei 2014 21:36 uur beoordeling: 9

“We zijn zeer vlot en keurig verzorgd door het aanvraagproces geloodsd. Alle lof voor de medewerkster van FACN en hartelijk bedankt!”


Ronald Zuyderduyn, 9 mei 2014 19:02 uur beoordeling: 8

“De samenwerking was prettig. je krijgt snel antwoord op je vragen en reageren goed op wat je wilt. de prijs kwaliteit verhouding is goed te noemen. Twee aandachtpunten bij mijn dossier: de berekening van de hypotheek afrekening bij de notaris was anders dan ingeschat en ik vind dat ze een bkr toets als standaard moeten opnemen in het protocol. dat voorkomt veel onduidelijk en langere doorlooptijd.”


J.D. Boot, 6 mei 2014 14:24 uur beoordeling: 9

“Alles conform afspraak verlopen. Als je precies doet wat gevraagd wordt heb je geen problemen. Ook vraagjes per telefoon of email worden goed, snel en correct behandeld door Sietske Meewis. Zij zit er bovenop. Positieve ervaring. Maar wat mij betreft zou het wel iets goedkoper kunnen, bv €500 ipv €795.”


A. van D., 30 april 2014 09:10 uur beoordeling: 9

“Ik ben voor wat betreft de aanvraag van mijn OVR-verzekering zeer te spreken over de snelle en adequate dienstverlening van het FACN.”


M. Engelen, 29 april 2014 13:48 uur beoordeling: 9

“Hypotheek en overlijdenriscoverzekering via FACN afgesloten. Execution only. Hypotheek advies was wat mij betreft niet nodig, begeleiding was zeer goed te noemen. Kan het aan iedereen aanraden, scheelt duizenden euros “


Maarten, 22 april 2014 07:08 uur beoordeling: 7

“Proces goed en duidelijk. Waarschijnlijk door de snelheid enkele slordigheidjes, maar de polis was correct.”


Feiko Hielkema, 16 april 2014 14:13 uur beoordeling: 9

“Prima, en zeer snelle service. Waar voor je geld.”

A&S, 3 april 2014 23:38 uur beoordeling: 9

“We zijn door FACN vakkundig geholpen met onze execution only hypotheekaanvraag. Altijd snelle en duidelijke reacties op onze vragen, en goede kennis van zaken. Wij raden FACN van harte aan!”.

Cor van der P. , 1 april 2014 21:09 uur beoordeling: 9

“Sietske heeft ons op een vriendelijke, snelle en adequate wijze ondersteund bij de hypotheekofferte. Deze wijze van dienstverlening heeft absoluut een toegevoegde waarde. Kan ik een ieder met enige kennis van zaken aanbevelen.”

Evelien, 31 maart 2014 20:19 uur beoordeling: 9

“Wij hebben de verzekeringen zonder advies afgesloten. Dit was erg snel geregeld. Duidelijke communicatie.”

Maartje en Gerard, 26 maart 2014 15:22 uur beoordeling: 9

“Prima ervaring! Alles werd snel en goed afgehandeld.”

Fam Knaapen, 14 maart 2014 08:38 uur beoordeling: 9

“Goede en snelle service. Zeker het persoonlijk contact en de hulp van de medewerker(ster) is zeer goed bevallen. Conclusie: aan te bevelen als het geen probleem is het e.e.a. zelf te regelen.”

Hans van Pelt, 10 maart 2014 13:49 uur beoordeling: 9

“Ik heb een overlijdensrisicoverzekering via FACN afgesloten. De berekeningen waren helder en de aanvraag via de website verliep soepel. Datzelfde was ook bij de communicatie met FACN het geval.”

Maria B, 4 maart 2014 15:30 uur beoordeling: 9

“Wij zijn zeer te spreken over FACN. Hoewel wij gekozen hebben voor alleen bemiddeling zonder advies, heeft FACN altijd snel gereageerd en goed contact onderhouden.”


Filip, 27 februari 2014 20:48 uur beoordeling: 8

“Snel en deskundig advies”


Miriam, 27 februari 2014 14:07 uur beoordeling: 9

“Prettig contact met Sietske Meewis, snelle reactie op vragen via de mail. Vriendelijk en kennis van zaken. Transparant over kosten. Goede prijs voor deze verzekering. Kortom, zeer tevreden. “


De Vries, 26 februari 2014 13:35 uur beoordeling: 9

“Alles wordt snel en goed geregeld. Vragen via de mail worden snel beantwoord en alles was duidelijk.”


Wybo, 24 februari 2014 10:17 uur beoordeling: 9

“correct , snel en voordelig”


Alex Klein, 18 februari 2014 21:15 uur beoordeling: 9

“Prima en snelle afhandeling voor een goede prijs. Ideaal voor de doe het zelvers.”


Pascal, 11 februari 2014 6:37 uur beoordeling: 9

“Goede services, binnen enkele uren antwoord op je vragen, zelfs na 18 uur. Controle van de door jou opgestuurde documenten, één contactpersoon en de hypotheekverstrekker was binnen 9 werkdagen akkoord met de getekende offerte. Zelfs een rentekorting hebben ze kunnen regelen tegen een kleine bijbetaling!”


Martijn Monteban, 10 februari 2014 19:41 uur beoordeling: 9

“Hypotheek afgesloten dmv execution only. Remko reageerde zeer snel op mails, ook s avonds en in het weekend. Mede hierdoor was de offerte zeer snel binnen en ook het definitieve akkoord door de bank duurde slechts anderhalve week na het insturen van de documenten. Ruim voor het verstrijken van de ontbindende voorwaarden was onze hypotheek helemaal rond.”


Rob en Petra, 10 februari 2014 13:11 uur beoordeling: 9

“Wij hebben een TAF overlijdensrisicoverzekering via FACN afgesloten. De berekeningen en aanvraag via de website waren eenvoudig en overzichtelijk. De afhandeling van de aanvraag is snel en soepel verlopen. Communicatie vindt op een zeer plezierige wijze plaats. Vele organisaties kunnen hier een voorbeeld aan nemen.”


Marc N., 10 februari 2014 10:19 uur beoordeling: 7

“Prima ervaring. Wel veel formulieren om in te vullen voor een ORV. Ik moest eerst alles nog uitprinten en daar moest ik halverwege het papier bij vullen. Alles wel prima geregeld”


Dany Manie, 9 februari 2014 14:01 uur beoordeling: 10

“een overlijdensrisico afgesloten en ze hebben het met spoed geregeld en ook goed advies van Sietske super bedankt, en mochten we weer iets nodig hebben gaan we zeker terug naar Facn”


P. Janssen, 6 februari 2014 10:10 uur beoordeling: 9

“Hypotheek verhoging ingeregeld en ORV afgesloten . Heb het proces als zeer prettig ervaren . Zeer correcte afhandeling !Bedankt daarvoor !”


Ad Rens, 30 januari 2014 13:35 uur beoordeling: 9

“Zeer prettige ervaring om met FACN te werken. In het bijzonder met goede adviezen van Sietske Meewis welke haar afspraken correct snel en to the point afhandelde op een vriendelijke mannier.”


Ton D., 28 januari 2014 19:23 uur beoordeling: 9

“Het contact met FACN is een verademing. Goede en snelle respons op vragen. Beloftes worden nagekomen. En daarnaast ook heel erg aardig in de contacten. Ik zal dit kantoor zeker aanbevelen”

Jan-Hein, 28 januari 2014 18:30 uur beoordeling: 9

“Bijzonder hulpvaardige servicedesk heeft ons dmv snelle terugkoppelingen snel begeleid tot aanvraag van het gewenste product, aldus zeer tevreden!”

Garnier, 21 oktober 2013 09:21 uur beoordeling: 9

"Er werd snel en accuraat gewerkt. Uitstekende prijs/prestatieverhouding. Niets dan lof. Zo kan het dus ook."

Ian, 18 oktober 2013 20:25 uur beoordeling: 9

"Hypotheek afgesloten op basis van "execution only". Zeer te spreken over de altijd snelle reactie en communicatie via email met Remko (ook 's avonds). Gehele proces verliep vanuit FACN soepel. Aan te bevelen."

E. van B. 9 oktober 2013 beoordeling: 8

"Goed contact, snelle reacties op vragen van onze kant. Prettige samenwerking!"

Thomas Animo, 7 oktober 2013 11: 29 uur beoordeling: 9

"vriendelijk geduldig ruimte voor uitleg attent duidelijkheid"

Gerjan van de Kamp, 26 juni 2013 beoordeling: 10

"Uitstekende ervaring met FACN. Snelle, kwalitatief goede service en lage, aantrekkelijke tarieven. Hartelijk bedankt!"

Tara en Joost, 20 juni 2013 20:33 uur beoordeling: 9

"Wij zijn bij FACN terecht gekomen via familie. Hierdoor kwamen wij in contact met Remko die ons prima heeft ondersteund bij het afsluiten van een hypotheek met ORV. Communicatie en service is uitstekend te noemen, aangezien je altijd snel en een helder antwoord krijgt op de gestelde vragen. Ook wij zullen FACN aanbevelen bij onze kennissen. Hartstikke bedankt!"

Eske, 18 juni 2013 16:17 uur beoordeling: 9

"Snelle reactie op email, goede en snelle afhandeling van aanvraag. Telefonisch nog een aantal vragen gesteld, werd ook duidelijk op geantwoord"

Geralien Bax, 13 juni 2013 15:46 uur beoordeling: 9

"Snelle reactie op mail, goede antwoorden op vragen, kortom gewoon erg goed geholpen! Prettig"

W.G., 8 juni 2013 9:22 uur beoordeling: 9

"Prettig snel en duidelijk geholpen. Een aanrader voor iedereen. Geen poespas in een hand omdraai alles geregeld, klasse"

Harald, 27 mei 2013 13:23 uur beoordeling: 8

"Prima ervaring opgedaan bij FACN. Goede bereikbaarheid, ondersteuning en afhandling. Ik heb mijn hypotheek laten omzetten naar een spaarhypotheek (dit nu het nog kon voor 1 april). Vanwege het grote aantal verzoeken had de gedlverstrekker enorme achterstanden opgelopen en heeft het traject bijna 4 maanden in beslag genomen. Tussentijd ben ik keurig proactief op de hoogte gehouden van de vorderingen. De keuze voor FACN heb ik o.a. gemaakt vanwege het prijsniveau."

Alex van E. , 14 mei 2013 08:32 uur beoordeling: 10

"Ik ben zeer te spreken over de service van FACN. In eerste instantie toch wel wat huiverig geweest om een hypotheek (execution only) en een overlijdensrisico verzekering af te sluiten. Ik ben eerst naar een aantal hypotheekadviseurs geweest, en deze adviseerden mij allemaal hetzelfde. En als je het dan zelf regelt zijn de kosten echt een heel stuk lager. De sevice en de reactietijd is bijzonder goed geregeld. Bijna altijd binnen 1 uur een reactie terug, ook telefonisch goed bereikbaar. De enige vertraging die ik heb ondervonden ligt bij de aanvragende bank. En door de vlotte terugkoppeling is dat dan ook meteen duidelijk. Dus bij deze zou ik iedereen aanraden om hier je financiele producten af te sluiten."

W. Heeren, 9 mei 2013 13:06 uur beoordeling: 10

"Geholpen door Sietske van FACN."

Bart Rekker, 2 mei 2013 11:48 uur beoordeling: 9

"Geholpen door Sietske van FACN, erg duidelijk en snel!! Lekker praktisch alles per mail en in duidelijke bewoordingen. Complimenten!"

D. Lodewijks, 1 mei 2013 21:05 uur beoordeling: 9

"Voor een ORV, eigenlijk meerdere, uitstekend geholpen! Had al idee wat we wilden, maar FACN dacht goed mee met goed resultaat. Duidelijk en vriendelijk en met kennis van zaken!Naast e-mail ook telefonisch te bereiken bij vragen, was zeer prettig voor scherpe tarieven! Raden jullie zeker aan! top!"

Johan Hoppentocht, 1 mei 2013 16:14 uur beoordeling: 9

"Wij zijn zeer te spreken tot dusver. Alles telefonisch en via de mail afgehandeld . Alles klopt zoals afgesproken."

Erik van Otterdijk, 7 april 2013 22:05 uur beoordeling: 10

"Ik heb alle contacten met FACN als zeer positief ontvangen. Er is altijd attent gereageerd, alle info was duidelijk, goede communicatie en bovenal: goedkoop. Wat mijn betreft een aanrader."

E van den Akker, 21 maart 2013 15.49 uur beoordeling: 9

"Wederom goed en snel geholpen deze keer door Sietske, dankjewel nog daarvoor jullie waren wederom de goedkoopste op gebied van ORV voor mij. Zal altijd reclame voor jullie maken. Alles kon ook op zeer korte termijn geregeld worden."

Fred, 12 maart 2013 11:26 uur beoordeling: 10

"FACN is scherp geprijsd en zeer geschikt indien je weet wat je wilt (in ons geval een overlijdensrisico verzekering). Snelle reactie op eerste aanvraag voor offerte. De dienstverlening door Sietske Meeuwis in de verdere afhandeling was vriendelijk, accuraat en klantgericht . Er werd contact opgenomen met de verzekeraar waar er vertraging in de aanvraag was. Ik werd als klant goed op de hoogte gehouden. Ik kan FACN daarom zeker aanbevelen op basis van mijn ervaring."

J.J.J.A. de Klerk 3 maart 2013 09:40 uur beoordeling: 10

"- klantvriendelijk - klantgericht - snelle afhandeling - flexibel"

Roel de Smoker, 1 maart 2013 22:11 uur beoordeling: 10

"Allereerst wil ik Remko Grijm (mijn contactpersoon) nogmaals bedanken voor de goede en snelle service! Mijn keuze voor FACN is gekomen nadat ik heb gezocht op betaalbare alternatieven ten opzichte van 'De Hypotheker'. Gezien ik zelf op de hoogte ben van wat ik wil heb ik gekozen voor de Execution Only dienstverlening. Kosten die ik hier mee bespaar zijn minimaal 2000 euro aan alleen bemiddelingskosten! Verder reageert Remko vrij snel en soms buiten kantoortijden, dit heeft ervoor gezorgd dat ik nooit lang heb hoeven wachten en snel door kan naar de volgende stappen. Qua terugkoppeling heb ik ook alleen maar positieve punten te melden. De volgende keer ga ik zonder twijfel weer voor FACN! Bedankt! "

De Weert, 26 februari 2013 16:43 uur beoordeling: 10

"De keuze voor FACN kwam eigenlijk per toeval tijdens een avondje googlen. Ik was opzoek naar een betaalbaar deskundige dienstverlener. Ik wist wat ik wilde (hypotheekvorm en voorwaarden en heb daarom gekozen voor een Execution Only dienstverlening(afsluiten van een hypotheek zonder advies). Dit scheelt dik 2000 euro! in vergelijk met De Hypotheker. Nu krijg je bij De Hypotheker weliswaar wel advies voor dat geld, maar FACN kan hier ook zorg voor dragen en ook dat scheelt alsnog flink in de kosten! Dhr. Grijm (Remko) heeft mij uitstekend geholpen met de aanvraag van mijn hypotheek. Zowel tijdens als buiten kantooruren is hij bereid je te woord te staan via mail, chat of telefoon. Snelheid, klantvriendelijkheid en deskundigheid scoren wat mij betreft maximaal bij FACN. Remko, bedankt voor alles! Mvgr "

Valérie van Burken, 13 februari 2013 15:21 uur beoordeling: 10

"Mijn ervaring met FACN en contactpersoon Remko Grijm zijn uitstekend. Helaas moesten wij langere tijd wachten op goedkeuring van de geldverstrekker, maar daar ben ik altijd netjes van op de hoogte gehouden. Ik heb het als een zeer prettige samenwerking ervaren en zal jullie zeker aanraden bij familie en vrienden."

R. van H., 3 februari 2013 16:44 uur beoordeling: 8

"Na invulling van aanvraagformulier ontvang je snel antwoord, evenals bij aanvullende vragen. Tevens is sprake van kwalitatief geschoolde medewerkers en accurate dienstverlening."

Bas Albers, 31 januari 2013 14:07 uur beoordeling: 10

"Hartelijk bedankt voor jullie uitstekende service en geboden hulp bij het afsluiten van een perfect passende Overlijdens Risico Verzekering tegen uiterst lage bemiddelingskosten. Wij wensen jullie heel veel succes. Wij komen graag bij jullie terug."

Rob, 30 januari 2013 16:44 uur beoordeling: 9

"Voor een oplossing van afdichten risico ben ik in contact gekomen met Remco. Heel open contact.Ik krijg netjes wat ik vraag. Vriendelijke benadering en zeker redelijke kosten voor een ORV."

Maarten K., 26 januari 2013 15:20 uur beoordeling: 9

"We waren opzoek naar een goedkopere overlijdensrisicoverzekering. Tevens ook een bemiddelaar die niet de hoogste bemiddelingskosten rekende. Dus een goede kwaliteit/prijsverhouding. Dit is zeer goed gelukt bij FACN. Een snelle en juiste afhandeling."

Tjebbe Joosten, 4 januari 2013 23:45 uur beoordeling: 10

"Met oprecht kan ik iedereen FACN aanbevelen. Als je maar weet wat je wilt kun je zelf een mooi aantal centen besparen. Complimenten aan Remko volgens mij werkt deze man 24 uur per dag. (hart voor zijn zaak). "

Verburg, 28 december 2012 22:49 uur beoordeling: 9

"Zeer goed zowel inhoudelijk als in de communicatie en service en dit tegen een scherp tarief."

Anneke L, 21 december 2012 14:49 uur beoordeling: 8

"Snelle, vriendelijke service en heldere toelichting. Kortom een erg prettige ervaring."

Frank W., 11 december 2012 20:43 uur beoordeling: 9

"Remko heeft ons fantastisch snel en adequaat geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Hij geeft duidelijke en eerlijke informatie verstrekt en niet geprobeerd ons in een richting te duwen. Ook voordat we een opdracht hadden gegeven was hij open met het verstrekken van informatie. Kunnen veel tussenpersonen iets van leren."

Verheij, 10 december 2012 21:55 uur beoordeling: 10

"Via internet kwam ik in contact met FACN. Ik had snel een hypotheek nodig. Dit werd door FACN binnen enkele dagen geregeld. Het wachten was slechts op de Bank. Alle vragen worden snel beantwoord en FACN levert wat beloofd. Voor mij was het een plezier om met FACN zaken te doen."

G.J. van der Stroom, 1 december 2012 09:08 uur beoordeling: 9

"Bijzonder goede ervaring. Erg behulpzaam"

Jurgen Roos, 28 november 2012 10:14 uur beoordeling: 9

"Ik heb contact gehad met Remko inzake een overlijdensrisicoverzekering. Hij heeft mij goed geholpen door snel (vaak binnen een half uur) en adequaat te reageren op mijn vragen."

Tim, 23 november 2012 10:47 uur beoordeling: 8

"Snel geregeld per mail en telefoon. Heel praktisch."

René L., 8 november 2012 09:02 uur beoordeling: 9

"Prettige en correcte afwikkeling, voornamelijk per mail en telefoon. Doen wat er wat wordt gevraagd en tegen en fractie van de kosten die een andere adviseur in rekening dacht te moeten brengen voor het bijlenen binnen een bestaande hypotheek."

Linda Kuk, 26 oktober 2012 13:49 uur beoordeling: 9

"Na verschillende gesprekken met hypotheekadviseurs, daar een vervelend gevoel aan overgehouden. Via internet terechtgekomen bij FACN voor een execution only hypotheek en overlijdensrisicoverzekering. Alle klantervaringen die hieronder beschreven staan kloppen. Er wordt zeer snel gereageerd, Al mijn vragen werden beantwoord. Al met al helemaal tevreden en zou echt iedereen aanraden om met FACN in zee te gaan. "

Marion de Wijn, 15 oktober 2012 12:45 uur beoordeling: 8

"prima geholpen. sommige dingen voor aanvraag hypotheek waren niet makkelijk maar FACN zet door. mijn dank voor alles."

Ronald en Heidi Bronkhorst, 3 oktober 2012 14:45 uur beoordeling: 9

"Super tevreden over onze ervaringen bij FACN. Wij zijn prima geadviseerd en begeleid in onze zoektocht naar de juiste hypotheek....en alles wat daarbij komt. Altijd bereikbaar via de mail en de prettige bijkomstigheid om ook op korte termijn langs te komen op kantoor. Dank voor het meedenken en inzet. We zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen!"

Ewout Schiferli, 28 september 2012 20:47 uur beoordeling: 9

"Zeer snelle afhandeling van de aanvraag van een ORV. Duidelijk, helder en transparant. Aanrader voor iedereen."

Sunita G, 20 september 2012 11:52 uur beoordeling: 10

"Prima service, snel, accuraat en vriendelijk!"

Duckers, 17 september 2012 20:10 uur beoordeling: 9

"Goede ervaring tot nu toe! 9+ ervaring is dat er geen wachttijden zijn. Zeer snelle en duidelijke informatie aan de telefoon."

C. Lin, 21 augustus 2012 22:54 uur beoordeling: 9

"Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. De toegestuurde ORV-informatie was zeer nuttig en compleet. We hebben een weloverwogen keuze kunnen maken, zonder compromissen, en met een goed gevoel. En dat alles voor een vast, scherp tarief."

Lex van A, 21 augustus 2012 11:07 uur beoordeling: 8

"Ik ben steeds snel en adequaat geholpen door steeds dezelfde persoon. dat werkte erg plezierig en efficiënt."

C.M. van der Genugten, 6 augustus 2012 14:26 uur beoordeling: 9

"Vol lof voor de correcte manier waarop mijn vragen omtrent het afsluiten van een overlijdensrisico verzekering per email werden beantwoord. Tevens een vlotte afwikkeling van het geheel. To the point and a no nonsense approach. Aanbevelingswaardig! Met hartelijke groet, I. "

M. van H. 3 augustus 2012 8:55 uur beoordeling: 9

"Op locatie en per mail had ik contact met FACN over een alimentatieverzekering in de vorm van een aflopende levensverzekering. FACN: Goede duidelijke uitleg. Geduld, ook bij herhaling van dezelfde vragen. Vlotte reacties per e-mail en inhoudelijk to-the-point. Volgens afspraak alles goed geregeld. Positieve ervaring!"

Perry de Wit, 23 juli 2012 14:41 uur beoordeling: 10

"Ondanks de execution only een zeer positieve ervaring. Er waren wat dingen niet goed gelopen bij de verzekeraar, maar dit is allemaal perfect opgelost zonder dat ik er zelfs maar voor heb hoeven bellen. Het is dat ik maar één verzekering nodig heb, anders zou ik zo terugkomen."

Koos, 7 juli 2012 19:47 uur beoordeling: 9

"Levensverzekering voor een hypotheek binnen een paar dagen geregeld. Snelle en goede service!"

Jort Oldenhof, 5 juli 2012 16:32 uur beoordeling: 9

"Snelle en correcte afhandeling! Super!"

A.W.J. V., 25 juni 20: 47 uur beoordeling: 8

"heel tevreden over de behandeling voor onze verzekering Goede snelle afhandeling"

J. van den B., 20 juni 2012 15:04 uur beoordeling: 8

"Snelle afhandeling van de aanvraag. Alles per mail mogelijk en duidelijke uitleg gekregen. Verder goedkoop, fijn."

Sander, 17 juni 2012 12:18 uur beoordeling: 9

"Ik ben zeer tevreden over FACN. Altijd een snelle reactie, zeer behulpzaam en kundig. Ik zou FACN zeker aanbevelen!"

Hans P., 11 juni 2012 20:58 uur beoordeling: 10

"Via internet savonds bij FACN aangeland om een ORV af te sluiten. Snelle reactie op de aanvraag, offerte en aanvraagbenodigdheden lagen volgende ochtend al in de mailbox. De polis was ook snel en probleemloos geregeld. Het contact (in dit geval met Remko Grijm) is plezierig en de reactiesnelheid hoog. Duidelijke voorwaarden en goede informatie op de website. Aanrader!"

Robert van As, 5 juni 2012 22:59 uur beoordeling: 10

"Ik ben op zeer deskundige wijze geholpen door FACN om mijn hypotheek over te sluiten. Remko Grijm heeft mij zowel per email, telefonisch en op afspraak goed van informatie voorzien en aangegeven hoe ik moest handelen. Ook de nazorg vind ik een zeer goede zaak en daarom geef ik een zeer groot compliment aan FACN met dank voor jullie inspanningen."

Marco A, 29 mei 2012 14:09 uur beoordeling: 10

"Zeer positieve ervaring. Zeer snelle reactie op e-mails een zeer snelle afhandeling van verzekeringsaanvraag."

Marlou Rutten, 25 mei 2012 15:24 uur beoordeling: 9

"Het was voor mij en mijn partner de eerste keer dat we een hypotheek gingen afsluiten. We hadden wel advies vooraf gehad elders, maar door Remko en de informatie die hij ons heeft verstrekt hebben we alles goed onder elkaar kunnen zetten. Ook vonden wij het heel fijn dat het over de mail ging en niet in gesprekken omdat we het dan even konden bekijken en rustig konden nalezen en dan voor ons de goede beslissing konden nemen. Dus we zijn heel blij en tevreden met de gang van zaken. Vooral door het contact met Remko dat gewoon in de avonduren en de weekenden doorliep konden we snel tot onze keuze komen. Ik kan het aan iedereen aanraden die een hypotheek moet afsluiten in de toekomst!"

Rob Dijkhuizen, 24 mei 2012 16:34 uur beoordeling: 10

"Goede service bij het afsluiten van een ORV t.b.v. de hypotheek. In staat om snel te schakelen als er haast is geboden voor hypotheekverstrekking. Helemaal TOP!"

J.C., 13 mei 2012 13:59 uur beoordeling: 8

"Heel tevreden over het snel, correct en vriendelijk afhandelen van onze overlijdensrisicoverzekering"

Inge Schaap, 10 mei 2012 14:54 uur beoordeling: 8

"FACN heeft ons geholpen met het overstappen van een AOV met provisie naar dezelfde AOV zonder provisie. Het scheelt ons 30% per maand. We werden regelmatig op de hoogte gehouden over het verloop van de overstap en de beperkende clausule is komen te vervallen. Helemaal top!!!"

Joe, 2 mei 2012 16:21 uur beoordeling: 8

"tp is makkelijk te vinden en offerte is snel via de website of mail aangevraagd. Bij wijzigingen wordt er ook direct gereageerd. Al met al goede ervaringen er wordt duidelijk gecommuniceerd."

Jeroen R, 27 april 2012 14:44 uur beoordeling: 8

"Op basis van Execution Only heb ik met behulp van FACN een hypotheek afgesloten. Als je weet wat je wilt en een redelijke financiele achtergrond hebt is dit een goede manier om zonder verborgen kosten een hypotheek te regelen. Het hele proces verliep vlot, en vragen per email zeer snel beantwoord. Kortom met de juiste kennis is execution only van FACN een aanrader"

Dennis Grotegoed, 25 april 2012 20:25 uur beoordeling: 10

[b]"Snel, professioneel, ethisch verantwoord, goedkoop (€1000 ipv €2950), goede communicatie/terugkoppelingwanneer nodig, korting op hypotheekrente die andere adviseurs niet noemden t.w.v. ca. €1.000,-. Daarnaast laagste rente van voorgaand geraadpleegde banken (3), goede uitleg ORV en partnerschap, gebruikte originele stukken netjes retou